WordPress webdesign

U kunt bij ons terecht voor zowel maatwerk WordPress websites, voor WooCommerce webshops en voor WordPress websites aan de hand van een thema. Uw nieuwe website zal zich probleemloos aanpassen op tablets en smartphones, is geoptimaliseerd voor alle zoekmachines en is eenvoudig door uzelf te beheren.

Waarom een WordPress website?
WordPress is een CMS (content management systeem) die het voor iedereen eenvoudig maakt om de teksten en afbeeldingen op een website aan te passen. Hiervoor is geen kennis van codering nodig. Via een inlog achter de website komt u op een gebruiksvriendelijke omgeving terecht waar u door middel van een eenvoudig menu kunt navigeren naar de pagina’s waar u teksten of afbeeldingen kunt toevoegen, aanpassen of verwijderen. Natuurlijk is het ook zeer eenvoudig om nieuwe pagina’s of bijvoorbeeld nieuwsberichten aan te maken. WordPress is de oplossing als graag zelf uw website wilt beheren, niet voor niets kiezen zelfs grote (internationale) bedrijven voor een WordPress website.

Waarom WordPress?

- geen licentiekosten;
- lage hostingkosten;
- niet afhankelijk van 1 leverancier / geen vendor lock-in;
- veel gratis standaard functionaliteit;
- eenvoudig uit te breiden.

Geoptimaliseerd voor alle devices
Ook een mooie website op de telefoon! 40% van alle website bezoeken komen tegenwoordig vanaf de tablet en smartphone. Het is daarom van belang dat uw website naast de desktop computer ook goed werkt op deze mobiele devices. Sinds April 2015 geeft Google ook voorrang in de zoekreslutaten aan websites die ``mobile-friendly`` zijn. Alle websites die door StormConcept worden ontwikkelt zijn responsive en dus geoptimaliseerd voor de tablet en de smartphone.
WordPress webshops
Ook de markt voor webshops wordt in rap tempo veroverd door WordPress. Met behulp van de WooCommerce plugin maken we gebruiksvriendelijke webshops met een uitstekende basis voor zoekmachine optimalisatie.

WooCommerce webshop laten maken? Slim! WooCommerce is namelijk het meest gebruikte en meest gebruiksvriendelijke e-Commerce platform ter wereld. WooCommerce is de eCommerce oplossing voor het web content management systeem WordPress. Dit ziet u terug in de gebruiksvriendelijkheid van WooCommerce bij het invoeren van producten, productvariaties, verzendkosten en btw tarieven.

Een WooCommerce webshop laten maken betekent:
- eenvoudig betalingsmogelijkheden toevoegen, zoals iDeal, Paypal en credit cards;
- eenvoudig producten toevoegen en beheren;
- bestellingen inzien;
- gerelateerde producten laten zien voor cross -en upselling.

Functionaliteit & Integraties
Voor WooCommerce zijn talloze extensies beschikbaar waarmee u snel extra functionaliteit aan een webshop kunt toevoegen. Er zijn bijvoorbeeld extensies op het gebied van marketing (incl. loyaliteitsprogramma’s), verzenden en rapportages.

Content creatie
Goede content is essentieel voor uw vindbaarheid en conversie
Goede content boeit en bindt. Zonder content zou uw website er ook een beetje kaal uitzien. Met content creatie op basis van de juiste content strategie geeft u uw bedrijf een gezicht / imago. Met de juiste content maakt u wat los bij uw doelgroep. Met de juiste webteksten word u bijvoorbeeld beter gevonden in Google en worden meer bezoekers van uw website ook daadwerkelijk klant.

Om uw webteksten te verrijken en om de juiste sfeer op uw website of social media kanaal neer te zetten heeft u ook zaken nodig als fotografie, video en maatwerk visuals. De meeste mensen zijn namelijk visueel ingesteld en vaak bepaalt het beeld juist of een tekst überhaupt gelezen wordt.

Onze content verleidt uw doelgroep
Uw content creatie uitbesteden aan ons betekent unieke content die boeit en bindt. Content waar uw doelgroep echt iets aan heeft en die gedeeld en besproken wordt.

Onderhoud website
U heeft een website maar geen tijd om deze zelf te onderhouden. WordPress onderhoud bestaat uit het op regelmatige tijdstippen nemen van backups van de website en database. Daarnaast worden ook updates uitgevoerd van WordPress, themes en plugins. Sluit nu een WordPress onderhoudscontract af.

Voor een klein bedrag per maand houden wij uw WordPress websites veilig. Het up-to-date houden van WordPress en plugins is tegenwoordig essentieel om te voorkomen dat uw website gehackt wordt.

StormConcept biedt een WordPress update- en backup dienst aan waarmee uw WordPress website periodiek wordt bijgewerkt. Het WordPress onderhoudscontract bestaat uit:

- 2x per maand backup van uw website en database
- Wekelijkse controle & updates van WordPress
- Wekelijkse controle & updates van plugins
- Wekelijkse controle & updates van thema’s
- Spam verwijderen uit Reacties

Nieuwsgierig?

Wij zijn trots op alle klanten, partners en merken waar we voor werken. Voor ons is elk project uniek. Van klein tot groot. Goed werk vereist een goede aanpak. Bekijk onze cases en kom erachter hoe wij te werk gaan.