Branding

Wanneer u niet wilt achterblijven op de concurrentie, dan kan uw bedrijf niet langer zonder een krachtige huisstijl. Een huisstijl heeft alles te maken met het creëren van vertrouwen bij uw doelgroep. Dat is de reden dat volledigheid en consistentie het fundament vormen van een huisstijl. Wat betreft deze huisstijl wilt u een beeld dat past uw imago, waarbij een goede uitstraling in de vorm van een huisstijl essentieel is. Kortom: een huisstijl biedt een onderscheidend vermogen. Vaak is de eerste gedachte dat opkomt bij een huisstijl het ontwerpen van een logo. Echter bestaat een huisstijl uit veel meer dan enkel dat. Een huisstijl omvat namelijk onder meer het ontwerpen van:

Logo ontwerp

Een goed logo ontwerp weerspiegelt de identiteit van uw bedrijf. Het is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen.

visitekaartje

Met visitekaartjes kunt u uzelf en uw bedrijf introduceren. Het is een goede manier om contact te leggen.

briefpapier

Als onderdeel van de externe communicatie niet te onderschatten, maar ook een uitgelezen mogelijkheid om de uitstraling verder te versterken.

enveloppen

Een envelop is vaak het eerste wat uw klant ziet. Een eerste indruk kan maar één keer worden gemaakt en dus is het erg belangrijk om hier veel aandacht aan te besteden.

brochure

Een folder en/of brochure maken is een relatief goedkope manier om een grote groep mensen te bereiken.U kunt veel informatie kwijt om uw doelgroep te overtuigen.

autobelettering

Door uw bedrijfsauto te voorzien van reclame valt u op onderweg en bereikt u snel en gemakkelijk een groot publiek. Een goed ontwerp is hierbij van groot belang.

Nieuwsgierig?

Wij zijn trots op alle klanten, partners en merken waar we voor werken. Voor ons is elk project uniek. Van klein tot groot. Goed werk vereist een goede aanpak. Bekijk onze cases en kom erachter hoe wij te werk gaan.