Waarmee kunnen we u helpen?

GRAFISCH VORMGEVING

Doordachte ontwerpen, opvallende huisstijlen, sprekende folders en professionele en moderne websites. Wij geloven in krachtige ontwerpen en heldere communicatie.

Marketing advies

Eén partner voor al uw marketingcampagnes? Dat kan bij StormConcept! Wij zijn gespecialiseerd in zowel online als offline marketing.

webdesign

Een eigentijds design voor uw website die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Een goed ontwerp in combinatie met gebruiksvriendelijkheid is essentieel voor een succesvolle website.

email marketing

E-mail is een van de meest succesvolle marketingkanalen op het gebied van conversie. Indien gewenst, verzorgen wij de hele productie van uw nieuwsbrief. Van content en vormgeving tot techniek en versturen.

fotografie

Mooie foto’s en beelden zijn bepalend voor de uitstraling van uw website, brochure of magazine. Wij werken samen met verschillende professionele fotografen.

drukwerk

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier voor uw drukwerk? StormConcept verzorgt drukwerk van ontwerp tot eindproduct.

GRAFISCH ONTWERP

BRANDING

meer info
ONLINE

EMAILMARKETING

meer info
MARKETING

ADVIES

meer info
FOTO & FILM

FOTOGRAFIE

meer info
WEB

WEBDESIGN

meer info
COMMUNICATIE

CONTENT

meer info

Strippenkaart

Met een strippenkaart koopt u een vast aantal uren, tegen een gereduceerd uurtarief. Hiervoor kunt u
allerlei (kleine) grafische werkzaamheden laten doen. Alle werkzaamheden worden dan op deze strippenkaart afgeboekt. StormConcept biedt u een online omgeving waar u heel eenvoudig al deze zaken kunt regelen en online de strippenkaart kunt inzien.

Strippenkaart S
€157,50
Inhoud:
3 uur - 12 strippen
Lange geldigheid van 1 jaar
Online omgeving met overzicht
Aanvragen
Strippenkaart M
€250,-
Inhoud:
5 uur - 20 strippen
Lange geldigheid van 1 jaar
Online omgeving met overzicht
Aanvragen
Strippenkaart L
€475,-
Inhoud:
10 uur - 40 strippen
Lange geldigheid van 1 jaar
Online omgeving met overzicht
Aanvragen

De strippenkaart is speciaal bedoeld voor steeds terugkerende kleine grafische werkzaamheden of aanpassingen aan websites en is niet geldig voor nieuw te ontwikkelen producten. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, brochure, website etc. Dit zijn grote ontwerp klussen die veel uren in beslag nemen en daarom op projectbasis worden uitgevoerd. Alle hierboven genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Opdrachtgevers

Stuk voor stuk hebben onze klanten een krachtig verhaal te vertellen. Wij zijn zeer trots dat wij hieraan een heldere bijdrage hebben mogen leveren. Hieronder een selectie van onze meest recente opdrachtgevers.